Тотнъм приема Манчестър (Сити) в отложен мач от 34-тия кръг на

...
Тотнъм приема Манчестър (Сити) в отложен мач от 34-тия кръг на
Коментари Харесай

Станаха ясни съставите на Тотнъм и Манчестър за решаващия двубой за трофея във Висшата лига

Тотнъм приема Манчестър (Сити) в отсрочен мач от 34-тия кръг на Висшата лига, който е с голяма стойност както в борбата за купата, по този начин и за четвъртото място. Ако " жителите " завоюват, ще излязат на върха, с две точки задатък пред Арсенал.

В последния кръг те ще би трябвало да победят Уест Хям на " Етихад Стейдиъм ", с цел да завоюват рекордна четвърта поредна купа. Ако срещата приключи наедно, то голова разлика ще дефинира първенеца. Към момента " топчиите " имат преимущество от три попадения пред " жителите ". Ако пък Тотнъм завоюва, купата ще отиде при Арсенал, стига в неделя отборът на Микел Артета да победи Евертън.

" Шпорите " се нуждаят от триумфа, с цел да запазят шансове за четвъртата позиция. В момента Астън Вила има пет точки задатък, тъй че всеки различен резултат с изключение на победа на Тотнъм довечера ще подсигурява присъединяване на " бирмингамци " в Шампионската лига, през идващия сезон.

Ситуацията е особена за Тотнъм, в случай че " шпорите " спрат Сити, ще оказват помощ на огромния си градски противник Арсенал да стане първенец.

Тотнъм завоюва последните си четири семейства за състезание против Манчестър Сити, без да допусне и един гол. Това значи, че " жителите " към момента не са се разписвали в на този стадион, в британския хайлайф. Все отново отборът на Пеп Гуардиола за първи път победи на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " по-рано през сезона, в дуел за ФА Къп, който " жителите " завоюваха с 1:0.

По-рано през акцията двата тима направиха зрелищно 3:3 на " Етихад ". Манчестър (Сити) е в серия от 21 следващи срещи без загуба в шампионата.

Анге Постекоглу е направил три рокади, спрямо мача с Бърнли през уикенда. Раду Драгушин, Родриго Бентанкур и Пиер-Емил Хьойберг стартират. Оливър Скип и Деян Кулушевски са запаси, до момента в който Ив Бисумае контузен.

Пеп Гуардиола е направил една промяна от срещата с Фулъм. Капитанът Кайл Уокър се завръща като титуляр, отдясно на защитата.

Тотнъм: Викарио, Поро, Ромеро, Драгушин, Ван де Вен, Хьойберг, Бентанкур, Сар, Мадисън, Джонсън, Сон

Манчестър Сити: Едерсон, Уокър, Диаш, Аканжи, Гвардиол, Ковачич, Родри, Силва, Де Бройне, Фоудън, Холанд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР